Vill bara stilla påpeka...

Att så här vackert kan det faktiskt vara i Laguna, en helt klar och solig dag. Hade turen att få uppleva det i oktober i fjol med pappa, och i augusti i år med mamma... Bilden överdriver inte - det ser verkligen ut så här.

21/10

Sitter här helt slut efter en lång skolvecka.........har haft finals i min ena engelskakurs idag, den som var bara 8 veckor. Är alltså från och med nu ledig på fredagar, inte helt fel måste jag säga! Har pluggat psykologi och nu sitter jag här och äter Skittles. Skönt att bara ta det lugnt faktiskt, det är nog så mycket på veckorna ibland. Då tänkte jag att jag kunde ju passa på att lägga upp bilderna från tisdagens roadtrip till Laguna Beach!
Kan ju villigt erkänna att plejset gör sig bättre i solsken...
Aloe Vera-växt. Vem visste att de hade blommor?? Inte jag!
Småblommigt!
Så här klart är vattnet. Har man tur kan man få se både Clownfiskar och anemoner.
Vädret tog sig...
P
Och snart var himlen så här blå! Palmerna trivs.

Vad mer då? Jo jag har börjat fundera över framtiden. Som det ser ut idag kommer jag med stor sannolikhet åka hem för att stanna hemma i december. Det har ingenting att göra med att jag inte trivs. Jag älskar Los Angeles mer än det mesta. Det har heller inget att göra med pengar även om jag inte tackar nej till att spara in lite (Läs: 90 000 kr) pengar. Det har bara uppkommit ett par issues som gör att det i dagsläget känns som det bästa beslutet. Men har inte bestämt mig till 100 % än. Det finns naturligtvis för - och nackdelar med bägge alternativen. Men Los Angeles finns alltid kvar. Mina kompisar finns kvar här. Ni kan lita på att jag oavsett vilket kommer åka tillbaka - minst en gång per år! För det har jag mer eller mindre lovat min kära kära vän Olga, som jag för övrigt kommer att sakna otroligt fruktansvärt mycket.

Men visst har jag mycket att se fram emot även på hemmaplan. Långa ridturer... Tessiemys... hockeymatcher med pappa... Mötley Crüe-tittningar... (har hela dvd-samlingen kvar hemma) med mera...

En annan väldigt kär varelse - herr Nikki (jag vet, de där två orden går inte riktigt ihop för Nikki låter verkligen som en tjej!) - återhämtar sig i dagarna efter en knäoperation. Tycker synd om honom, det gör han dock inte själv då han mest rycker på axlarna och säger, "Det där va väl inget!" Segt virke. Förhoppningsvis är han fit for fight inom kort - och inte minst inför den stundande Englandturnén. Give 'em hell, boy!

It's like a heatwave, burning in my heart

Hjäääääääääääääääääääääääää
ääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälp! Det är inte utan att Donna Summers gamla klassiker börjar spelas i huvudet, för idag är det mer än 41 grader varmt. För er som inte upplevt 41gradig värme a'la California, kan jag bara säga så här: Det är som att stoppa in huv'et i en ugn. Var nyss till Best Buy och kollade om de hade nån fläkt i sitt sortiment, eftersom mitt rum var en bastu av sällan skådat slag inatt. Men nej.. det hade de inte.. Han rekommenderade Bed Bath & Beyond, men det är ca 25 minuters promenadväg. 25 minuters promenad i stekande sol och typ 41.3 grader varmt? Öh... nej tack. Tydligen kommer såna här heatwaves med jämna mellanrum ÅRET OM. Det är som att luften står stilla. Smogen ligger tät över Änglarnas stad. Det är faktiskt inte ens behagligt så resten av dagen stannar jag inne. Just nu skulle jag faktiskt inte tacka nej till att rulla mig i en snödriva.

Idag har jag inga nya bilder att visa, så håll till godo med en (naturligtvis inte tagen av mig) bild på jordens vackraste skapelse!
SÅÅÅ SÖÖÖÖÖT!!!! <3 (hehe)
På tisdag - om det goda vädret håller i sig - ska jag dock till Laguna Beach. Då blir det fota av!

Jag har hört att...

...det är höst i Sverige nu... :)
Här är det evig sommar...

Lite bilder!

Gettymuseumet, oktober. Samtliga bilder är tagna med min mobilkamera.
'
Tehe :P

Bortglömd

Ja, det kan man lugnt säga att min stackars blogg är. Ska försöka hinna med att uppdatera oftare, men det är så himla mycket med skolan just nu bara! Efter ett provresultat (psykologi) som inte riktigt gick min väg, tänkte jag uppdatera med lite bilder för att muntra upp mig själv...och inse vilken fantastiskt vacker stad jag bor i. JA, Los Angeles är faktiskt en vacker stad. Annorlunda, enormt stor, smoggig, men... vacker. Har tagit alla bilder själv.
Den här bilden tyckte jag var lite cool... City of the Angels.. solnedgång.
Min kära vän Olga till vänster, och min trogna fru Angelina till höger...
Fontänen vid The Grove/Farmers Market
Jag älskar den här staden... (Det här är dock Laguna Beach, 1 timmes bilfärd söderut. Dit ska jag om två veckor :D)
Jag och A hade lite kul ikväll... Kolla in storleken på tröjan!
Alla ni som funderar över framtida resemål osv... VÄLJ LOS ANGELES! Det finns inget som den här staden inte har. Inget. 

RSS 2.0