21 Jump Street

Jag och Leo har varit på bio idag och sett den här filmen
För er som inte har sett den - vilket jag antar att ingen har då den kom ut i går här i USA - så säger jag bara att ni borde gå och se den då den kommer till Sverige. Den roligaste filmen jag har sett på länge!!

Annars går livet sin gilla gång här i CA. Veckorna går bra fort ändå. På måndag är det både psykologiprov och inlämning av engelskauppsats, så det blir till att stanna inne hela dagen imorgon och  P L U G G A. Helt okej ändå då det är sådant här väder... har spöregnat i omgångar idag och imorgon ska det visst bli åska.. Hade varit värre att sitta inne om det var kanonväder.

Sedan har mamma, Josefine och Stefan bokat biljetter - de kommer hit den 15e juni klockan tre! Längtar! Åh vad roligt vi ska ha. De stannar i två veckor och vi ska bland annat åka till Las Vegas i några dagar, åhh! Sen är det dags att lämna Cali för denna gången... inte för alltid, för jag vet att jag kommer tillbaka! Men den 28 juni är hemresebiljetten bokad till och då står min nya lägenhet hemma i Övik och väntar på att jag och min Rottweilervalp ska flytta in :D

9 mars

Alla tankar går idag till Mr. Tommyland.

I can't stop thinkin...

...Thinkin bout sinkin
Sinkin down into my bed

Sannare ord har aldrig sagts för en dag som denna. Har legat i sängen nästan hela dagen (klev upp för en timme sedan!) OCH jag är INTE ens sjuk. En fruktansvärt lat dag med andra ord, men gårdagen var synnerligen stressig. Försov mig på morgonen (första gången i hela mitt liv), brukar lämna hemmet för att åka till gitarren klockan 8:35 ca på morgnarna, och då hinna precis. Klockan ringde som vanligt tjugo över åtta (ja, jag gör mig i ordning snabbt!!) och jag tänkte, bara en minut till. Nästa gång jag tittade på klockan var den tjugo i nio. Oops. Det var stressigt men jag kom endast sju minuter försent till gitarren. Det måste vara något slags rekord. Eller nåt.

Lite nytta har man dock gjort idag. En uppgift i musikhistoria, som är min onlinekurs för semestern. Sen har jag bokat biljetter från Stockholm till Los Angeles! Varför då kan man undra? Jo, för min mor, Josefine och Stefan kommer hit och hälsar på! De stannar i två veckor och sen åker vi hem tillsammans. Mysigt, mysigt. Hoppas på fint väder.. fast det är det alltid. Då ska vi hitta på en massa kul!

Har lyssnat på Guns N Roses hela dagen, och i brist på andra bilder kan man ju alltid bjuda på något sådant här:
Oh you beautiful lil' redhead, you. Guns spelar här i LA imorgon...och jag ska INTE dit. B i t t e r , svar ja.
Vackrast i världen är ändå denne lille Knasboll som jag har haft den stora äran att träffa två gånger och se ett X antal gånger. Fler ska det bli! Jag älskar dig Nikki! Jag älskar dig!!!!

Ps...

Det har varit 33 grader C idag.

Sunny days

Hej bloggen. Det var ett tag sedan.

Jag har hunnit med att vara på plats här i Änglarnas Stad i tre veckor och en dag nu. Det är bra konstigt. På ett sätt har tiden gått jättefort, på ett annat sätt känns det som att jag har varit här i hela mitt liv, redan. Konstigt det där. Jag har hunnit med en hel del. Första helgen åkte jag och Olga till Sin City (Las Vegas) och såg Mötley Crüe. Det var en fantastisk upplevelse. Det började med att vi stod på andra raden, men efter några låtar blev jag framknuffad till första raden av en trevlig karl som antagligen tyckte att jag var så liten så det inte spelade någon roll om jag stod framför honom eller inte. Så där var jag, front-row-n-center, utan att bli det minsta lilla mosad. Amerikaner är bra hövliga dom. Tog en del fina bilder, varav en på Nikki där han ser ut som en elefant, hihi, lille smörbollen.
En liten demonstrering på hur nära vi var. Kravallstaketet var ca 30 cm från scenen.
Kvällens bästa bild, fina V!

Sen helgen därpå åkte jag in till Nokia Theatre i Downtown LA och såg på Jackie Evancho live tillsammans med symfoniorkester. Det var helt obeskrivligt bra, tjejen är 11 år liksom. En upplevelse att minnas länge!!!

Sedan har det mest flutit på med skolan. Helgen har varit ganska innehållsrik. SUPERFINT väder både igår och idag att döma av rubriken. Klockan halv två igår kom Leo och hämtade mig och vi åkte in till Santa Monica Pier. Där var det så här fint.. nedan utsikt från Palisades Park strax ovanför piren.
Oh, Santa Monica, you're so beautiful... Sådana här dagar är det svårt att föreställa sig att flytta tillbaka till svinkylan som råder större delen av året i Sverige... Här hade vi en väldigt trevlig eftermiddag. Sedan tog jag bussen hem, då jag skulle handla lite också längs vägen.

Hann knappt hem innan Amanda hörde av sig och undrade om jag ville hänga med henne och Malin på bio. Varför inte... hade ju inga andra planer för kvällen. Åkte in till Santa Monica tillsammans med Sibel och Michelle (som skulle shoppa skor) runt åtta, och väl där mötte jag upp med A och M :) Vi gick runt lite i affärer, köpte Frozen Yogurt (de alltså , inte jag som är vegan!) och kvällen avslutades med en jättemysig film, The Vow, och sen taxi hem. En ganska perfekt kväll , med andra ord.

RSS 2.0