And I'm just the devil with love to spare

Viva Las Vegas!

Ja hörni nu är det bara två veckor kvar i skolan. Sedan är det en vecka kvar till mamma och Josefine och Stefan kommer hit, och det innebär att det är tre och en halv vecka kvar till vi åker till Vegas!!! Jag älskar den staden. Vi hade först bokat in två nätter på ett ganska medelmåttigt hotell men kände allt mer ju tiden led att det här går inte! ;) Hahah nä, skämt åsido, men vi bytte upp oss idag till det finaste hotellet jag någonsin bott på, det heter The Mirage, det ligger mitt på Las Vegas Strip som är huvudgatan, jag bodde där i tre nätter år 2010, och det ser ut så här: 
Det guldiga i fönstren är riktigt guld. Då det invigdes år 1989 var det världshistoriens mest lyxiga och påkostade hotell med en kostnad av 630 miljoner DOLLAR. Det ska bli såååå kul :D

MEN, först väntar en dryg vecka med finals i samtliga ämnen utom gitarr och geografi (som redan är klart) Det ska nog gå bra men jag är nervös för vår final i engelska som består av en in-class essay. Det ska nog gå bra det med, men helt oavsett vilket så är jag klar om två veckor! Om två veckor har jag varit på min sista lektion EVER på Santa Monica College. JÄTTEkonstigt är det. Men då väntar ju det här på mig där hemma:
Balkongen på min nya lägenhet :)
En del av köket.. 


Och det är ju inte helt fel måste jag säga :)


Tiden bara...

springer förbi. Ja minsann, det är den 3 maj idag och det är mindre än två månader kvar till jag åker hem. Fem veckor kvar i skolan! Var tar tiden vägen egentligen?

Sen jag skrev sist har det hänt ganska mycket. Den 11 april var jag och Olga på Revolver Golden Gods Awards inne i Downtown, på Club Nokia. Köpte biljetter för att Sixx:A.M. skulle uppträda där, de öppnade showen! Chris Jericho var värd och sedan uppträdde även en massa andra band och artister,såsom Evanescence, Alice Cooper, Black Veil Brides (fick pinsamt nog en liten crush på sångaren hihi! Tjugoett år gammal är han pojkvaskern), Dee Snider (eller är det Snyder?) Slash med sitt nya band, Marilyn Manson och Johnny Depp av alla personer spelade tillsammans med Manson på hans låt "Beautiful People." Det var riktigt bra alltihop, och några av de som presenterade priserna var Duff McKagan, Steven Adler, Lita Ford och Lemmy med flera med flera! Sjukt coolt alltså, och Nikki världens bäste gubbe tillika rockstjärna vann pris för Bästa basist! Pff, som om det någonsin var nån fråga om den saken ;)

I lördags var jag och Olga ute på en klubb i Hollywood, och inte vilken klubb som helst, utan vad jag får förmoda, ett av världens mest kända hårdrockshak! The Whisky a Go Go på Sunset, det var en upplevelse även om det var väldigt mycket mindre än vad jag trodde det skulle vara. Band såsom Mötley Crüe ;) , Guns N Roses och många många MÅNGA fler har fått sin start där.

Annars har det mest flutit på med skola och så vidare. Sjukt mycket att göra men man lär sig förhoppningsvis något. Nu har jag det jag gör i helgen, för jag har psykologiprov på måndag samt inlämning av uppsats i engelskan!

Idag, torsdagen den 3 maj , har jag varit och hälsat på min kompis Sandra som bor inne i Downtown, eller rättare sagt i Boyle Heights! Väääärldens sötaste kattungar hade hon! Kolla själv då
De var så små så små, de kunde inte ens gå än utan kröp! Mysigt var det :) och ett fint hus hade de men de ska flytta därifrån om några veckor. Och om ytterligare några veckor flyttar jag hem! Livet är så konstigt.

Lägger in några bilder från de senaste veckorna.
Jag och Sibel var i Downtown och Chinatown för ett par veckor sedan :)
Den här skylten hade de på Whisky a Go Go. Lite kul :)
The Rainbow Bar & Grill. Förutsatt att du känner till något som helst om hårdrocksvärlden/historien så känner du till Rainbow Bar & Grill :) Världens bästa band hade de på display där bredvid också ;)
En bild från min gitarrlektion! Det här är min gitarrlärare Jim Harmon, världens snällaste är han!!
Vi fick finbesök häromkvällen, av min rumskompis Angelinas pojkväns hund Louie :)
Min kompis Sandra och kattungarnas mamma, Ferrari ;)

OCH slutligen ett HELL YEAH till Nikki som har gått ned tio kilo i fett (hahaha) och upp fem kilo i muskler! Världens bästa karl? You bet!

RSS 2.0