I know it's late but this can't wait, I just got a new tattoo

Rubriken är en rad från Mötley Crües helfåniga låt New Tattoo, men den passar bra just idag.. :)

Klockan halv tolv kom Olga och hämtade mig och vi satte av mot Alchemy Tattoo på Sunset Boulevard i Silver Lake. Kom fram kvart över tolv och förklarade vad vi ville ha. Tatueraren ritade upp det åt mig, jättesnyggt tyckte jag, men han sa att det förmodligen skulle gröta ihop sig med åren eftersom att texten var så liten. Jaha... vad göra då.. Han gjorde den lite större och jag fick bestämma mig på plats var jag ville ha den, eftersom jag först tänkt sätta den på underarmen men i och med den nya, ganska rejält större designen, rymdes den inte. Han föreslog på axeln.. men något sa mig att det skulle se snyggare ut under nacken, mitt emellan skulderbladen. Sagt och gjort!

Lade mig på britsen i förhoppningen om att det skulle kännas ungefär som tatueringen jag har på armen, men där hade jag minsann fel. Det gjorde faktiskt riktigt riktigt ont, särskilt då han körde över ryggraden.. brr... Men har visst ett bra poker face för Olga sa att det inte syntes alls. Rörde inte en min med andra ord och småpratade lite med tatueraren, som för övrigt jobbat heltid som tatuerare i tjugo år! Erfarenhet så det räcker och blir över med andra ord. Det tog nästan en timme och efteråt var jag helt slut, men nöjd. Så här blev resultatet
JA det är en rad ur LIES OF THE BEAUTIFUL PEOPLE av Sixx: A.M..:) Min fina Nikki. Inser att på den här bilden ser tatueringen helt sned ut, men det är för att tröjan är mer neddragen på vänster sida så att säga. Den är alltså inte sned i verkligheten people!!
Här är en bild medan han håller på.. Hahaha! Jag ser ganska nöjd ut men det var fasen INTE SKÖNT alltså. Aj aj aj. Det gör fortfarande ont, fyra timmar senare..

MEN; vill man vara fin får man lida pin säger de. Och jag är sjuukt nöjd. Och innan jag gick därifrån hann vi börja planera in nästa tatuering.. det är nämligen så att karln här, Roger som han heter, är specialist på porträtt... ;) Hmm.. jag säger inget mer annat än att det kan komma att bli ett STORT projekt till våren.. Vi får se :) Men förhoppningsvis går det vägen.

För er som inte ser (den är ju lite röd och lite utkletad färg på) så lyder texten:
WE'VE GOT THESE UGLY SCARS
ON OUR INFECTED HEARTS
MAYBE IT'S TIME FOR A CHANGE

Jag är SÅ nöjd och glad!!!

Kommentarer
Postat av: pixi

JO man ser klart o tydligt vad det står! Fin text(så klart)hehe och bra ställe för den ! Var beredd på att det faktsikt kan småsvida ett bra tag framåt men du smörjer den väl med helosansalva lr liknande ofta får jag hoppas då blir det lite bättre..kram på dej =)

2011-12-07 @ 08:18:12
URL: http://meandpixi.blogspot.com
Postat av: Mia Lundmark

Den blev riktigt snygg :)

Kram mamma

2011-12-07 @ 22:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0