Dagarna flyter på...

Ja, verkligen. Det är den 16e september (jag vet att det är den 17e hemma i Sverige :P) och jag har snart varit här i två månader. Imorgon är det tre månader kvar till jag åker hem. Jättekonstigt. Jag vet inte hur jag ska känna inför det faktiskt, på ett sätt känns det mysigt och visst saknar jag alla där hemma... men å andra sidan har det här äventyret krävt så mycket förberedelser, för att inte tala om pengar... Och det skulle kännas torftigt att åka hem för att stanna hemma redan i december. Så allt lutar åt att jag åker tillbaka i februari... och stannar till juli.. Inget set in stone än men så känns det just nu i alla fall.

Har också hunnit med att vara rejält sjuk, med hög feber och förkylning. Nu är blott hostan from hell kvar. Inte för att det är så lite, den höll mig vaken till halv tre i morse och det var verkligen inte lyckat med tanke på att jag had engelskaprov klockan åtta.. Sällan har något känts så drygt, som då väckarklockan ringde 06:45 imorse..... MEN, jag pallrade mig upp, släpade mig iväg till skolan och skrev provet. Och jag tror att det gick bra. Det var i alla fall väldigt lätt.

Hem för att chatta med mor en stund på Facebook... fick då den tråkiga och sorgliga nyheten att min ena kanin hastigt och (o)lustigt har gått bort. Nu hade han i och för sig varit sjuk i ett par dagar men man är aldrig riktigt förberedd ändå. Vila i frid, världens sötaste lilla kanin. När jag kommer hem ska jag sätta en blomma vid hans grav. Det blir fint.

Efter att ha tagit igen mig en stund masade jag mig med stor möda upp ur soffan och tog mig till Whole Foods, som ligger ca 20 minuters promenadväg härifrån. Köpte vegansk apelsin - och chokladkaka ;) Det är VÄRLDENS GODASTE KAKA, den är verkligen to die for och ingen hade någonsin kunnat tro på att den var vegansk. Imorse då det kändes tungt att gå till skolan mutade jag mig själv med tanken på att gå till Whole Foods och införskaffa den. Det hjälpte tydligen. Jag kom ju iväg :)

Nu ligger jag återigen i soffan :P och lyssnar på Sixx Sense med alla tiders världens bäste lille karl. Ska sen se lite Vänner, sedan sova... är fortfarande fruktansvärt trött efter förkylningen :S
Just det, en lite rolig grej också. Igår skulle jag fixa mobilen, som behövde få sin månatliga påfyllning. Slog upp var närmaste T-Mobile-affär fanns, jaha, i Beverly Hills. Ja men det såg ju inte så långt ut, jag går! Tänkte jag. Så jag gick hemifrån klockan tolv. KVART ÖVER FYRA var jag tillbaka, ja det tog nästan två timmar enkel väg! Men man fick ju en rejäl promenad i alla fall, inte varje dag man går i nästan fyra timmar mer eller mindre i sträck ;) Fick se mycket stad på vägen.. Gick igenom West LA där jag bor, genom hela Westwood (hahaha) och sen in i Beverly Hills. Haha.. önskar jag haft med mig kameran bara.
När jag var i de yngre tonåren var jag mer eller mindre besatt av TV-serien Beverly Hills 90210. Nu tio år senare tar jag en eftermiddagspromenad (om än mördande lång..i alla fall för mina fötter som nu är fulla av blåsor!) till det riktiga Beverly Hills. En intressant utveckling!

Det är synd att klaga...

Så sant som det är sagt, men nu kan jag faktiskt inte låta bli. Det är FÖR VARMT! Ja, ni hörde. De senaste två dagarna har det varit 40 (Fyrtio) grader celsius. Det är nog så magstarkt tycker jag. Jag kom precis hem från affären (det tar en kvart att gå), klockan är alltså snart halv åtta på kvällen, jag var iklädd piratbyxor och en (tunn) tshirt. Alldeles för varmt klädd! Då vet man att man lever på sydligare breddgrader. Puh! Lämpligare klädsel skulle vara, ja jag vet inte, ett fikonlöv kanske??
Nä nu önskar jag faktiskt en svalare dag framöver. Varför inte en regnvädersdag till och med, växterna utanför mitt fönster börjar se misstänksamt gula ut.

Skolan är för övrigt himla intressant, dock kan det vara aningen svårt att koncentrera sig då det som sagt är 40 grader ute, och allt som finns att tillstå i klassrummet är en tveksam bordsfläkt!
Jaja, imorgon ska jag och Angelina in till Third Street Promenade, kolla lite i affärer och kanske ta en promenad längs stranden. Det låter fint tycker jag. Jag är ju ledig från skolan på tisdagar och torsdagar. Det är så skönt att vara nere vid vattnet då det är så här varmt.
Det är lite svårt att greppa det ibland, men jag bor här. Jag bor faktiskt här! Någon som känner sig manad att komma och hälsa på? ;) Come one, come all. Jag hatar skryt så jag tänker inte skryta, men bara försiktigt meddela att lägenheten är stor nog att hålla sommarläger i! Så just let me know.. om ni har vägarna förbi eller något. Haha.

På tal om något helt annat: Nikki har rakat av sig skägget! En värdslig sak kan tyckas och det är det ju förstås också men han har haft skägg ända sedan han var typ 35! Och tro på sjutton att karln ser minst 10 år yngre ut! Yowza!
Jag höll på att GARVA IHJÄL mig då jag såg den! Men han är ju riktig stilig i sin nya look vet jag!

My new love!

Ja sedan igår är jag lycklig ägare till denna skönheten:

Är den inte hur fin som helst?! :D Jag tänker inte skriva vad den kostade men det var klart mer än vad jag hade tänkt mig, men jag kunde bara inte motstå.. Bara kolla på den då, svart och allt! Det är en Epiphone, halvakustisk, stålsträngad (stackars mina fingertoppar! Aj aj aj.) och som sagt alltså svart! <3 Idag fick den följa med mig till skolan. Jag är den enda i klassen som har en svart gitarr. I'm so badass ;)

RSS 2.0